Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vampire Knight

 Évszázadokon keresztül az emberek és vámpírok véres harcokba bonyolódtak. Ezért is dönt úgy Cross igazgató, hogy megtöri ezt az ördögi kört, amit úgy valósít meg, hogy létrehoz egy olyan iskolát a CrossAkadémiát ahol vámpírok és emberek egymás mellett élhetnek békében.

Az iskolát két úgynevezett csoportra osztja, a Nappali és Esti Tagozatra. A Nappali Tagozatba járnak a rendes emberek, míg az Esti Tagozatba a vámpírok. A két Tagozat tanulói csupán akkor találkozhatnak, amikor este illetve reggel teremcsere van, ugyanis az iskola épületének termeit felváltva használják.

Az iskola békéjének megörzése érdekében Cross igazgató két fogadott gyermekére bízza a feladatot, hogy vigyázzanak a Nappalis diákokra, és ügyeljenek arra, hogy az Estisek titkát ne derüljön ki. A feladatot Yuki, egy elárvult kislány, akit Kuran Kaname egy vámpír mentett meg egy őrült vámpírtól, és Kiryu Zero akinek családját egy bosszúéhes vámpír lemészárolta, látja el.

Azonban nem csak a vámpírok valódi kilétének eltussolása az egyetlen titok az iskolában...
Csak Cross igazgató és Leon tudja, hogy azon az éjszakán amikor Zero szüleit megölték Zerot nem egy áltagos vámpír harapta meg.. hanem egy úgynevezett ´tisztavérű´... Ennek fényében pedig úgy néz ki, Zeronak hamarosan egyenruhát kell váltania...

guilty.jpg

1074403.jpg

6a00cdf7f3ab90094f00f48d0125590001-500pi.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

chidori@citromail.hu

(Chidori, 2011.08.20 10:18)

Ha a történet felkeltette az érdeklődésedet nézz bele a (Magyar szinkronos teljes anime részek) mappában...
Jó szórakozást!